Verkoop 3 Slaapkamers, Londen-1, Londen, Engeland, 147 Weavers way

Verkoop - Cod. 35711

  • Typologie: 3 Slaapkamers
  • Gebied: 50 m²
  • Getal kamers: 3
  • Verdieping: 2

Camden Town is een populaire wijk voor de lokale bevolking, pubs, de schilderachtige markt, het romantische kanaal ... We zijn 10 minuten lopen van de metro en 20 minuten van de internationale stations van St.Pancras en King Cross. Het is een stil en veilig deel van Camden; het lijkt erop dat de burgemeester van Londen discreet een appartement heeft gekocht in hetzelfde gebouw als het onze.
 Onze kamer is een drie-kamer appartement van 50 vierkante meter, waarvan er 48 kunnen worden opgelopen, met: een grote woonkamer op het zuiden, zeer helder, die leidt naar de condominium tuin; slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer, elegant afgewerkte badkamer met bidet en douche, ingang en berging. Energieklasse C, dubbele ramen, centrale verwarming. Gratis parkeergelegenheid voor twee auto's in de gereserveerde parkeerplaats van het condominium.
Het is een goed moment om een ​​huis te kopen in Engeland: de prijzen zijn net gedaald na de Brexit en analisten verwachten dat ze over enkele jaren zullen stijgen, vooral in Londen.
We kochten het appartement in 2012 en we hebben het volledig gerenoveerd, met de hulp van een interieurarchitect, voor onze dochter. Ze woonde daar 5 jaar, maar moest toen naar Frankrijk verhuizen; dat is waarom we het verkopen.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB